+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Illustration

ФОРУМ БУВ ПРИСВЯЧЕНИЙ:

П'ятий Форум "Медіація і право" був присвячений обговоренню медіації в бізнес-середовищі та сімейній медіації. Доповідачами виступали провідні експерти у галузі права та медіації.
Теми, які були висвітлені та обговорені на форумі: ● Чи є врегулювання спору за участю судді конкурентом медіації? ● Медіація як страхування ризиків: безпечний вхід в партнерство та ефективне управління конфліктами. ● Від суперечок до команди: медіація на робочому місці. ● Практика вирішення за допомогою медіації сімейних та спадкових спорів в Ізраїлі. ● Медіація – рятувальний круг для сімейних стосунків. ● Медіація при розірванні шлюбу: чи можна зберегти добрі стосунки?
В межах практичної складової відбувся майстер-клас «Комунікативні навички для важкої розмови в бізнесі та житті», а також після форуму відбулася відкрита подія – “Театр медіації”.Ми подивилися на роботу професійних медіаторів, познайомилися з процесом медіації, основними інструментами та техніками роботи медіатора в режимі реального часу. Цій видовищній симуляції притаманна певна специфіка: відбиток дійсності, конфліктів, характерів, а також компетенції медіаторів, аналіз їх роботи, напрацювання та обрання тих чи інших варіантів врегулювання конфлікту за допомогою процесу, головними учасниками якого були медіатор та сторони що конфліктують. Кейс з сімейної медіації був представлений медіаторами-практиками: Білик Тетяною та Зубачовою Ганною.

ПАРТНЕРИ ПОДІЇ