+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Формуємо культуру врегулювання спорів з дитинства!

Формуємо культуру врегулювання спорів з дитинства!

Сьогодні президентом Української академії медіації Луїзою Романадзе разом із суддею-спікером Одеського окружного адміністративного суду Ігорем Завальнюком було проведено урок справедливості для учнів 4-А та 4-Б класів Міжнародної академічної школи Одеси.

Під час такого уроку діти мали можливість поспілкуватися на тему виникнення та розв’язання конфліктів та спорів, дізналися про медіацію як мирний спосіб вирішення конфліктів, а також про роль суду у вирішенні спорів.

Це неймовірно насолода спілкуватися з дітьми та доносити таку «дорослу» інформацію в ігровій формі. Кожен захотів відчути себе в ролі судді та допомогти Раку та Їжаку в результаті їхнього виклику. Зрозуміло, що думки розійшлися, але те, наскільки свідомим та аргументованим був вибір кожної групи - вражає!

Усіх учасників уроку прийнято до Клубу «Справедливці», що підтверджено відповідними дипломами та наліпками.

Низький розділ за такий крутий методичний матеріал Асоціації розвитку суддівського самоврядування України та всім дотичним до створення анімаційних фільмів для дітей - Володимир Читай, Програма ООН із відновлення та розбудови світу), Програма USAID «Справедливість для всіх».