+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Гра

Гра "Майстер комунікації" набирає обертів

З приємністю ділимося новинами щодо навчально-розвивальної гри для дітей та підлітків «Майстер комунікації».

Все більше закладів освіти впроваджують її у роботу шкільних психологів з дітьми.

Вже охоплено 19 областей України.

Під час нещодавньої супервізійної зустрічі для ведучих гри розробники отримали багато схвальних відгуків про гру як спосіб побудови довіри, взаємопізнання та формування у дітей м’яких навичок.

Ведучі також відмітили, що їх досвід проведення гри підтвердив не тільки навчально-розвивальну, але й діагностично-корекційну функції гри, що є вкрай важливим і корисним в професійній діяльності шкільного психолога.

Гра дає дітям можливість говорити про важливе, чути та бути почутими, проявляти емпатію, розвиває аналітичне та креативне мислення, навички спільного обговорення та поваги до думки іншого.

Сьогодні багато уваги приділяється питанням надолуження освітніх втрат, обумовлених пандемією та війною, і при цьому бракує ініціатив, направлених на розв'язання питань соціалізації, формування навичок спілкування і взаємодії між школярами. Цінність гри «Майстер комунікації» полягає в тому, що вона мʼяко та в ігровій формі допомагає дітям адаптуватися до нових реалій навчання.

Гра створена за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програма USAID «Справедливість для всіх», та за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах Проєкту «CONSENT».