+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Майстер-клас для дітей та підлітків на тему: «Як створити власний шедевр».

Майстер-клас для дітей та підлітків на тему: «Як створити власний шедевр».

Сьогодні, 1 листопада 2023 о 18:00, в рамках правопросвітницьких зустрічей відбудеться майстер-клас для дітей та підлітків на тему: «Як створити власний шедевр». Тьютори-підлітки з OkStudy на базі проєкту «Разом з тобою» у співпраці з запрошеною спікеркою Ольгою Кулініч - начальником Департаменту «Академія інтелектуальної власності» Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій, підготували цікавий та інтерактивний воркшоп для дітей.

Захід пройде в онлайн форматі на платутформі ZOOM.

 ПРИЄДНАТИСЯ ДО ЗАХОДУ.   

Якщо ви бажаєте отримати інформацію про розклад майбутніх занять в рамках просвітницької зустрічі для дітей, просимо залишити електронну адресу в гугл-формі. Так ми зможемо завчасно повідомляти вас про заходи проєкту та направляти нагадування. 

Правопросвітницькі зустрічі проводяться в рамках проекту «Формування культури консенсуальних конфліктів як шлях досягнення справедливості в українському суспільстві», що реалізує Українську академію медіації на підтримку американського народу, наданої Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».