+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Медіатори на шляху самопізнання: Вирішення внутрішньої дилеми

Медіатори на шляху самопізнання: Вирішення внутрішньої дилеми

Сьогодні, 14 жовтня, Українська Академія Медіації успішно провела захід психологічної підтримки «Вирішення внутрішньої дилеми» за алгоритмом Річарда Шварца – автора системної сімейної терапії субособистостей. 

Учасники заходу мали можливість взяти участь у груповій сесії психологічної підтримки, яка включала теоретичну частину, індивідуальну роботу та практичне відпрацювання в парах. Ведучий заходу, практикуючий психолог та медіатор, поділився з учасниками корисними інструментами для саморегуляції та вирішення внутрішніх конфліктів як у професійній, так і в особистій сфері.

Кожен учасник заходу отримав можливість не лише розширити свої знання, а й відчути підтримку та взаєморозуміння з іншими учасниками. Захід став важливим кроком на шляху особистого розвитку та зміцнення внутрішнього самопочуття.

Учасники заходу відчули глибоку вдячність за надану можливість розвитку та важливі знання, що вони здобули під час події. Ця зустріч стала важливим етапом на шляху їхнього особистого та професійного зростання.

Нехай цей захід буде лише початком вашого подорожі до нових висот. Слідкуйте за майбутніми заходами та ініціативами Української Академії Медіації, де ви зможете знайти ще більше можливостей для саморозвитку, взаємного навчання та збагачення своєї практики. Приєднуйтесь до нашої спільноти, де кожен з вас має своє місце для вдосконалення та взаємної підтримки.

Захід відбувся в рамках Проєкту “CONSENT: ПІДВИЩЕННЯ В УКРАЇНІ РОЛІ АЛЬТЕРНАТИВНОГО ВИРІШЕННЯ СПОРІВ З ФОКУСОМ НА МЕДІАЦІЮ”, що реалізується Українська академія медіації за фінансової підтримки Європейського Союзу.