+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Міжнародний тренінг з медіації для українців

Міжнародний тренінг з медіації для українців

Дорогі українці, раді повідомити Вам, про унікальну можливість покращити навички спілкування та переговорів на спеціальному онлайн-курсі «Міжнародний тренінг з медіації для українців». 

Тренінг розроблений лідером ринку медіаційної освіти - EDWARDS MEDIATION ACADEMY, який у ці важкі часи відкриває можливість безоплатного доступу до курсу громадянам України, які зацікавлені у розвитку навичок управління конфліктами та проведення переговорів. 

Попри те, що в центрі уваги цього тренінгу  буде  професійна медіація, не слід забувати, що основні здобутки цих занять можна з однаковим успіхом застосовувати в різноманітних особистих і професійних конфліктах. Незалежно від того, чи виникає суперечка через розбіжності на робочому місці, судову справу чи політичні розбіжності, мета залишається незмінною: покращення стосунків і творче розв'язання проблем через краще розуміння одне одного. 

Для медіаторів курс дає чудову можливість для підвищення кваліфікації.

Навчання відбувається англійською мовою в дистанційному асинхронному форматі, що дозволяє проходити модулі в комфортному для вас темпі. Доступ буде відкритим 6 місяців. 

Загальна тривалість курсу 36 годин. Після завершення видається сертифікат.

Детальніше про програму та реєстрація за посиланням: https://mediation.ua/navchannya/edwards              

Тренінг проводиться  у партнерстві з Українською Академією Медіації в рамках Проєкту ЄС «CONSENT» та Українським центром медіації.