+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

 Навчання ведучих гри «Майстер комунікації»

Навчання ведучих гри «Майстер комунікації»

Українська академія медіації розробила навчально-розвивальну гру «Майстер комунікації» для дітей та підлітків 6-17 років. Гра є інноваційним рішенням у підході для формування культури ненасильницького спілкування, покращення навичок комунікації та ведення переговорів, управління конфліктами, розвитку емоційного інтелекту. Гру проводять спеціально підготовлені ведучі.

Запрошуємо шкільних психологів з різних регіонів України пройти підготовку ведучих для подальшого використання гри у своїй роботі. Кількість місць на навчання обмежена. 

За результатами навчання ведучі зможуть організовувати гру, забезпечити безпечний ігровий простір, підтримувати гравців задля отримання нових знань та опанування нових навичок.

Після проходження навчання ведучі отримують сертифікати. Друкований примірник гри передається до закладу освіти, де працює шкільний психолог, який пройшов навчання.

Коли та як відбуватиметься навчання?

З 09:00 до 12:00 у наступні дати: 19.03.2024, 25.03.2024, 27.03.2024. Навчання включає теоретичну та практичну підготовку, а також проведення гри в тестовому режимі під супервізією її розробників.

У якому форматі відбуватиметься навчання: на платформі Zoom

Які умови участі у навчанні:

- участь безоплатна;

- обов’язкова наявність листа-підтримки від закладу освіти щодо подальшого проведення гри;

- перевага надаватиметься психологам, що проходили тренінги з медіації, ненасильницької комунікації, розвитку емоційного інтелекту тощо;

- очікується, що ведучі проводитимуть гру в закладах освіти з квітня 2024 року. 

Який кінцевий строк подання заявки: до 18:00 15 березня 2024 року.

Як подати заявку: щоб подати заявку на навчання заповніть реєстраційну гугл-форму ТУТ 

Зразок листа-підтримки від закладу освіти можна знайти ТУТ.

З питань участі у навчанні звертайтеся за телефонами: (093) 693 8656, (067) 941 1646.

Гра створена за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх», та за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах Проєкту «CONSENT».