+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Онлайн-симуляція медіації об'єднала українських та грецьких медіаторів

Онлайн-симуляція медіації об'єднала українських та грецьких медіаторів

У жовтні та у листопаді відбулися чергові заходи серії "Global Mediation Synergy", організований Українською академією медіації спільно з Hellenic Union of Mediators (Греція). Заходи пройшли у форматі онлайн-симуляції процедури медіації, що зібрав учасників з різних куточків світу.

Онлайн-симуляції тривали 90 хвилин і включали реалістичне відтворення медіаційної сесії за участю грецьких колег у ролі медіаторів, сторін та їх адвокатів. Після завершення симуляції відбулося жваве обговорення, в якому взяли участь всі присутні. Такий формат надав можливість учасникам обмінятися думками та отримати цінні коментарі від досвідчених медіаторів.

Проведення таких заходів є надзвичайно важливим для професійного розвитку медіаторів. Обмін досвідом та найкращими практиками між медіаторами з різних країн сприяє підвищенню ефективності медіаційних процедур. Учасники відзначили, що симуляція допомогла їм поглибити свої знання та покращити практичні навички у веденні медіаційних сесій.

Українська академія медіації дякує всім учасникам за активну участь та конструктивне обговорення. Ми впевнені, що такі заходи сприяють розвитку медіації як ефективного інструменту вирішення конфліктів.

Захід проведено за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Проєкту «CONSENT: Підвищення в Україні ролі альтернативного вирішення спорів з фокусом на медіацію», що реалізується Українською академією медіації.