+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Ознайомлення з проєктом «CONSENT»

Ознайомлення з проєктом «CONSENT»

Сьогодні рівно 6 місяців з моменту набуття чинності Закону України Про медіацію (Закон № 1875-IX «Про медіацію» - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1875-20#Text) і команда Української академії медіації вважає, що на часі анонсувати та познайомити вас з нашим проєктом «CONSENT».

Головною метою якого є покращення доступності та ефективності правосуддя через посилення механізмів альтернативного вирішення спорів в Україні.

Позитивний ефект від реалізації проєкту «CONSENT» відчують усі мешканці нашої країни. Проте найбільший вплив він матиме на людей, що належать до вразливих груп, які мають труднощі з доступом до правосуддя. Проєкт сприятиме забезпеченню населення швидшими, дешевшими, менш напруженими та більш стійкими інструментами вирішення спорів, які будуть орієнтовані на їхні реальні потреби та інтереси.

Звучить натхненно, чи не так?

За декілька місяців нашій команді вдалося започаткувати різні ініціативи, направлені на розвиток медіації, розвинути мережу міжнародних партнерів, розробити інформаційні буклети та ресурси для українського населення та медіаторів. Все це зовсім скоро анонсуємо. Та звісно, ми продовжуємо шукати можливості та партнерів, заради залучення ресурсів для задоволення гуманітарних потреб населення.

Тож слідкуйте за нашими наступними новинами у всіх соціальних мережах та приєднуйтесь до наших ініціатив!

Проєкт ЄС «CONSENT» реалізується ГС «Українська академія медіації» за фінансової підтримки Європейського Союзу