+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Підсумки інтервізійної зустрічі медіаторів: надихаючий досвід та плани на майбутнє

Підсумки інтервізійної зустрічі медіаторів: надихаючий досвід та плани на майбутнє

Сьогодні, 23 вересня, ми зібралися затишною групою практикуючих медіаторів на чергову інтервізійну зустріч. Це був день, наповнений професійним зростанням та взаємодопомогою.

Цікавий та захоплюючий кейс привернув увагу 15 медіаторів майже на три години! Ми щиро вдячні всім учасникам за активну участь та надихаючу атмосферу професійної підтримки.

Особлива подяка надавачу кейсу за сміливість підсвітити деякі аспекти своєї практики! Це дозволило нам не лише розглянути різноманітні підходи до вирішення складних ситуацій, але й відчути силу колективного досвіду та знань.

Було корисно, цікаво та комфортно. Інтервізії є незамінним інструментом для медіаторів, оскільки вони сприяють професійному зростанню, обміну досвідом і зміцненню нашої спільноти. Регулярні зустрічі допомагають нам вдосконалювати свої навички, знаходити нові рішення для складних ситуацій і отримувати підтримку від колег.

Ми вже плануємо наступні заходи, де продовжимо досліджувати нові кейси та ділитися досвідом. Дякуємо, що були з нами, і до нових зустрічей!

Захід відбувся в рамках Проєкту “CONSENT: ПІДВИЩЕННЯ В УКРАЇНІ РОЛІ АЛЬТЕРНАТИВНОГО ВИРІШЕННЯ СПОРІВ З ФОКУСОМ НА МЕДІАЦІЮ”, що реалізується Українська академія медіації за фінансової підтримки Європейського Союзу.