+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Про стратегій зменшення упереджень та механізмів медіації за принципом

Про стратегій зменшення упереджень та механізмів медіації за принципом "рівний-рівному" від Хелен Вінтер

18 січня 2024 року продовжили серію вебінарів Hot Talks on Mediation, організованих Edwards Mediation Academy у партнерстві з Українським Центром Медіації та в рамках Проєкту Європейського Союзу “CONSENT”.

Цього разу Брюс Едвардс поспілкувався з Хелен Вінтер, яка розповіла про своє дослідження стратегій зменшення упереджень та механізмів медіації за принципом "рівний-рівному" для підвищення самооцінки біженців та мігрантів. Хелен відома своїми дослідженнями саме цих тем.

Вона також започаткувала інноваційну та успішну програму медіації за принципом "рівний-рівному" в Німеччині R3SOLUTE, яка дає можливість біженцям та місцевим жителям вирішувати та запобігати конфліктам у громадах за допомогою діалогу та медіації за принципом "рівний-рівному". Хелен співпрацювала з Управлінням омбудсмена та посередницьких послуг Організації Об'єднаних Націй (UNOMS) і є послом Міжнародної місії правосуддя в Німеччині.

Запис зустрічі за посиланням:

українська мова - https://www.youtube.com/watch?v=U3OcF8QUfng

англійська мова - https://www.youtube.com/watch?v=MpFGnLJuhE0

Захід проводився за фінансової підтримки Європейського Союзу наданої в рамках проєкту «CONSENT: підвищення в Україні ролі альтернативного вирішення спорів з фокусом на медіацію», що реалізується Українською академією медіації.