+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Soft Skills у нотаріаті: Курс для професіоналів

Soft Skills у нотаріаті: Курс для професіоналів

Проведенні тренінги для нотаріусів стали неймовірною можливістю розвитку та професійного зростання. Третя група вже успішно завершила курс з розвитку soft skills. В тренінгах прийняло участь майже 100 фахівців. Цей захід не лише вдосконалив навички ефективної комунікації нотаріусів та управління емоціями , а й розширив їхні знання про медіацію, надаючи нові горизонти для розв'язання конфліктів.

Зустрічі відбувалися в дружній атмосфері, де кожен учасник мав можливість взяти участь у відкритих дискусіях та обміні досвідом з колегами. На курсі були використані інтерактивні методи навчання, що дозволили зробити навчання цікавим та запам'ятовуваним.

Навички, отримані під час тренінгу, стануть невід'ємною складовою успішної професійної діяльності кожного учасника. Важливою перевагою є інтеграція знань про медіацію, що надає нові можливості у розв'язанні складних ситуацій та сприяє побудові довіри з клієнтами.

Тренінги стали не лише цінним досвідом, але й можливістю для підвищення рівня професіоналізму в сфері нотаріату.

Тренінги для нотаріусів проводяться спільно з Нотаріальною палатою України та Центром медіації НПУ в рамках Проєкту “CONSENT: підвищення в Україні ролі альтернативного способу вирішення спорів з фокусом на медіацію”, що реалізується Українською академією медіації за фінансової підтримки Європейського Союзу.