+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Українська академія медіації та Concilia ADR (Italy) підписали Меморандум про наміри, партнерство та співпрацю

Українська академія медіації та Concilia ADR (Italy) підписали Меморандум про наміри, партнерство та співпрацю

14 жовтня 2022 року в Римі Українська академія медіації та Concilia ADR (Italy) підписали Меморандум про наміри, партнерство та співпрацю.

CONCLIA — це компанія професіоналів з більш ніж 20-річною історією, які мають великий досвід у цивільних та комерційних переговорах, медіації, арбітражі та інших методах ADR.

CONCILIA є одним із найстаріших і провідних італійських провайдерів ADR і має акредитацію Міністерства юстиції Італії для медіації в цивільних і комерційних справах і для навчання цивільних і комерційних медіаторів.

CONCILIA акредитована Міжнародним інститутом медіації (IMI) як одна зі світових програм кваліфікаційної оцінки (QAP) для кваліфікації медіаторів для сертифікації IMI.

Заснована в 1999 році, CONCILIA розташована в Римі та має понад 70 офісів по всій Італії та за кордоном, а також понад 80 акредитованих посередників.

Експерти CONCILIA є досвідченими переговорниками, медіаторами та арбітрами з національною та міжнародною репутацією.

CONCILIA є партнером платформи Mediation Help, створеної проектом ЄС CONSENT, який реалізує Українська академія медіації. 

Ми цінуємо підтримку нашого партнера CONCILIA і продовжуємо рухатися вперед з новими викликами, сприяючи та розвиваючи культуру миру, злагоди та діалогу в суспільстві.

Від Української академії медіації в зустрічі взяли участь президентка Луїза Романадзе та віцепрезидентка Світлана Сергеєва. CONCILIA була представлена її засновником Алессандро Бруні та партнером Джорджіо Грассо. Ми вдячні їм за теплу зустріч у сонячному Римі. 

Публікація підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Проєкту ЄС «CONSENT», що реалізується Українською академією медіації.