+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Вебінар із суддею Денні Вайнштейном: Цінні уроки медіації

Вебінар із суддею Денні Вайнштейном: Цінні уроки медіації

20 червня 2023 року відбулася чергова зустріч у рамках серії вебінарів "Hot Talks on Mediation", організованих Edwards Mediation Academy у співпраці з Українською академією медіації та Українським Центром Медіації. Цей захід був проведений за підтримки Проєкту Європейського Союзу “CONSENT”.

Особливим гостем став суддя у відставці, медіатор, філантроп і легенда в сфері медіації - Денні Вайнштейн. Суддя Вайнштейн поділився своїм багатогранним досвідом у вирішенні складних багатосторонніх комерційних та політичних спорів з високими ставками. Він є співзасновником JAMS (Judicial Arbitration and Mediation Services) та засновником Міжнародної стипендіальної програми Вайнштейна JAMS та Міжнародного фонду Вайнштейна.

Вебінар відбувся у форматі інтерв'ю, яке провів Брюс Едвардс, також співзасновник JAMS. Під час розмови суддя Вайнштейн розповів про свій досвід медіації в охопленій війною Боснії, де він брав участь у передачі коштів на суму 15 мільярдів доларів США між мусульманами, хорватами та сербами, що стало важливим кроком у загальному врегулюванні конфлікту.

Одним із ключових моментів зустрічі стали роздуми судді Вайнштейна про значення медіації в сучасному світі. Він підкреслив важливість довіри та відкритого діалогу у вирішенні спорів, наголосив на необхідності гнучкості та творчого підходу у пошуку рішень.

Учасники вебінару мали можливість не тільки почути захоплюючі історії та аналіз від одного з найвпливовіших медіаторів сучасності, але й задати свої питання. Обговорювались питання, пов'язані з розширенням доступу до правосуддя, роллю медіації у міжнародних конфліктах та її значенні для суспільства.

Захід був надзвичайно інформативним і корисним для всіх, хто зацікавлений у розвитку медіації та вирішенні складних конфліктів. Ми вдячні всім учасникам за активну участь і запрошуємо на наступні вебінари серії "Hot Talks on Mediation", де ми продовжимо досліджувати важливі аспекти медіації та вирішення спорів з найкращими експертами з усього світу.

Наступні зустрічі обіцяють бути не менш цікавими, тож слідкуйте за нашими анонсами

Запис зустрічі: 

українська мова 

англійська мова 

Захід відбувся в рамках Проєкту “CONSENT: ПІДВИЩЕННЯ В УКРАЇНІ РОЛІ АЛЬТЕРНАТИВНОГО ВИРІШЕННЯ СПОРІВ З ФОКУСОМ НА МЕДІАЦІЮ”, що реалізується Українська академія медіації за фінансової підтримки Європейського Союзу.