+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Воркшоп з Нейромалювання: Збери себе до купи

Воркшоп з Нейромалювання: Збери себе до купи

Хочемо поділитися з вами враженнями від суботньої роботи над захоплюючою арт-технікою "Збери себе до купи"!

Впевнені, після нашої зустрічі медіатори точно візьмуть її до себе в скарбничку, а найбільш сміливі навіть застосують в процедурі!

Учасники вже діляться своїми малюнками на нашому телеграм-каналі: https://t.me/consent_ua

Ось як саме нейромалювання може бути корисною самим медіаторам:

Відновлення емоційного балансу. 

Нейромалювання дозволяє медіаторам зосередитися на своїх власних емоціях та енергії. Вона створює можливість виразити та вивільнити емоційні навантаження, що допомагає повернутися до стану емоційного рівноваги.

Розвиток творчого мислення.

Нейромалювання стимулює творчі здібності медіатора та розвиває його асоціативне мислення. Вона допомагає знаходити нові підходи до розв'язання проблем та розширює можливості вирішення конфліктів.

Самовираження та рефлексія.

Нейромалювання надає медіаторам можливість вільно виражати свої думки, почуття та спостереження через мистецтво. Вона сприяє саморефлексії та усвідомленню власного стану, що дозволяє медіатору бути більш ефективним у процесі медіації.

Збереження енергії та самозахист.

Нейромалювання допомагає медіаторам зберегти енергію та попередити професійне вигорання. Вона створює можливість відпочити та відновитися після напружених ситуацій.

Тож якщо ви шукаєте нові інструменти для підтримки свого стану, нейромалювання "Збери себе до купи" може стати вашим незамінним союзником!

Захід відбувся в рамках Проєкту “CONSENT: ПІДВИЩЕННЯ В УКРАЇНІ РОЛІ АЛЬТЕРНАТИВНОГО ВИРІШЕННЯ СПОРІВ З ФОКУСОМ НА МЕДІАЦІЮ”, що реалізується Українська академія медіації за фінансової підтримки Європейського Союзу