+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Запрошуємо на VIII Міжнародний форум

Запрошуємо на VIII Міжнародний форум "Медіація і право"!

 Міжнародний форум "Медіація і право" - наймасштабніша спеціалізована подія в Україні, присвячена розвитку медіації та інших альтернативних способів вирішення спорів.

Метою Форуму є популяризація медіації як ефективного інструменту врегулювання конфліктів, підвищенню якості медіаційних послуг, обміну кращими практиками, а також створенню умов для взаємодії і співпраці. Цей захід має на меті висвітлити інноваційні підходи до альтернативних способів вирішення спорів, перспективи їх розвитку та обговорити актуальні тренди.

Форум проводитиметься  З 24 по 27 липня 2024 р. на платформі Zoom.  

Участь у Форумі  безоплатна.

На VIII Міжнародному Форумі "Медіація і право" учасники матимуть можливість долучитися до панельних дискусій, воркшопів та інших подій, присвячених актуальним темам. Також в межах форуму заплановано відкриття виставки “Тридцять років медіації в Україні: історія та майбутнє”.

 Реєстрацію відкрито за посиланням: https://mediation.ua/forum/2024 . 

Всі учасники отримають електронні сертифікати з зазначенням кількості годин та переліком відвіданих заходів в рамках форуму.  Робочі мови: українська, англійська (під час заходу забезпечується синхронний переклад).

Захід організований спільно Українською академією медіації в рамках Проєкту ЄС "CONSENT", Проєктом ЄС "Право-Justice" та за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми "Справедливість для всіх".

 Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами на VIII Міжнародному Форумі "Медіація і право"!