+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

 Запрошуємо всіх медіаторів на передсвятковий захід з професійної підтримки!

Запрошуємо всіх медіаторів на передсвятковий захід з професійної підтримки!

У суботу, 9 грудня 2023 о 09:30 в Zoom відбудеться неймовірно захоплюючий воркшоп з нейрографічного малювання «Ялинка бажань», на який всі так чекали!

Будемо відволікатись від буденного, формулювати бажання на наступний рік та, традиційно, зображувати їх та нейрографувати!Нагадуємо, що кожен наш захід є самостійним і незалежним від інших, а тому цікаво буде і тим, хто приєднується вперше.

Нейромалювання - це практика, яка сприяє необхідним особистісним змінам, звільняє від психологічних блоків та моделює нову бажану реальність.Долучайтесь, якщо ви бажаєте спробувати нову арт-техніку та наповнитися позитивною енергією, заспокоїтися, сформувати нові нейронні зв’язки, розширити свій кут бачення. Запевняємо – вам все вдасться, навіть якщо ви перший раз в житті чуєте про таку практику і вважаєте, що геть не вмієте малювати!Для участі у воркшопі необхідно підготувати декілька аркушів формату А5, кольорові олівці 12 або 24 кольорів, чорні лайнери (будь який - зручний вам) товщиною 0,1-0,7 мм, кольорові маркери.

 Тривалість до 3-х годин.

Мова заходу – українська.Участь безоплатна, а кількість місць обмежена, тому обов’язкова реєстрація за посиланням: https://forms.gle/cKwVA6RPz9156jnc8

Захід відбувається в рамках Проєкту “CONSENT: ПІДВИЩЕННЯ В УКРАЇНІ РОЛІ АЛЬТЕРНАТИВНОГО ВИРІШЕННЯ СПОРІВ З ФОКУСОМ НА МЕДІАЦІЮ”, що реалізується Українська академія медіації / Ukrainian Academy of Mediation за фінансової підтримки Європейського Союзу (European Union in Ukraine)