+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Запрошуємо взяти участь в онлайн-програмі «Skills for Life» — «Навички для життя» для української молоді

Запрошуємо взяти участь в онлайн-програмі «Skills for Life» — «Навички для життя» для української молоді

Вам від 16 до 25 років? Володієте англійською мовою?

Пропонуємо 20 українцям можливість безкоштовно взяти участь в онлайн-програмі «Skills for Life» — «Навички для життя» для української молоді від Центру ефективного вирішення спорів (CEDR, Велика Британія).

Програма «Навички для життя» допомагає опанувати все, що потрібно для ефективної комунікації. Після проходження програми ви зможете краще розуміти, чого хочуть інші люди, ефективніше слухати, мати можливість справлятися зі своїми емоціями та емоціями інших і переконливо висловлювати свою точку зору.

Після завершення програми ви отримаєте сертифікат Skills for Life і зможете ознайомитися з іншими навчальними ресурсами.

Скільки триває навчання?

Вступна зустріч для відібраних заявників відбудеться 14 вересня 2022 з 17:00 до 18:00. Курс розпочнеться 15 вересня 2022. Важливо пройти курс за один місяць. Завершення всіх модулів займе близько 6-8 годин.

Бажаєте взяти участь?

Заповнюйте форму до 4 вересня за посиланням https://forms.gle/v5xrK47HHg3S25ax8

Завдяки кому це стало можливим?

Український Центр Медіації у партнерстві з Національна асоціація медіаторів України та Українською академією медіації у співпраці з Центром ефективного вирішення спорів (CEDR, Велика Британія https://www.cedr.com/) обʼєдналися, щоб надати можливість участі для українців.

Детальніше про програму за посиланням: https://bit.ly/3wnGaoC