+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Розпочато онлайн-підготовку ведучих гри

Розпочато онлайн-підготовку ведучих гри "Майстер комунікації"

Вчора успішно стартувала онлайн-підготовка ведучих гри "Майстер комунікації".

Ми були приємно вражені рівнем залученості та мотивації учасників. Шкільні психологи з різних регіонів України перебувають в постійному пошуку нових методик підтримки дітей та щиро обмінюються власним досвідом.

Тренінг дозволить додати новий інструмент у їх роботу з дітьми в освітньому середовищі. Протягом тренінгу учасники познайомляться з грою, відпрацюють навичку її ведення, а також матимуть можливість відчути гру з рівня дитини-учасника.

Щиро радіємо початку цього важливого навчання та бажаємо учасникам натхнення для впровадження гри в їх шкільних спільнотах!

Нагадаємо, що гра «Майстер комунікації» орієнтована на допомогу у соціалізації дітей через розвиток в ігровій формі м'яких навичок ненасильницького спілкування, конфлікт-менджменту та емоційного інтелекту.

Більше інформації про гру можна почитати ТУТ 

Гра створена за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми USAID «Справедливість для всіх», та за фінансової підтримки Європейського Союзу в межах Проєкту «CONSENT».