+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Запрошуємо до участі у VII Міжнародному форумі “МЕДІАЦІЯ І ПРАВО”

Запрошуємо до участі у VII Міжнародному форумі “МЕДІАЦІЯ І ПРАВО”

Форум «МЕДІАЦІЯ І ПРАВО» – найбільший в Україні спеціалізований захід міжнародного рівня з медіації для фахівців у галузі права, медіаторів та усіх зацікавлених осіб. Більше деталей про форум та реєстрація тут https://mediation.ua/forum/2023

 Під час форуму учасники зосередяться на аналізі використання медіації та інших АВС під час війни, включаючи їхні виклики, досягнення та роль у подальшій відбудові України. Будуть обговорені питання щодо впровадження нового закону "Про медіацію" в Україні, прийнятого перед початком війни, а також питання ратифікації Сінгапурської конвенції. Учасники представлять кращі зарубіжні практики, інновації та нові рішення у сфері медіації під час форуму.

Участь у заході візьмуть представники українських органів центральної влади, а також члени української та міжнародної спільноти медіаторів. Захід проходитиме онлайн на платформі Zoom з 26 по 29 липня. Участь - безоплатна.

Робочі мови: українська, англійська (під час заходу забезпечується синхронний переклад).

Всі учасники отримають електронні сертифікати з зазначенням кількості годин та переліком відвіданих заходів в рамках форуму. Форум організовує Українська академія медіації у рамках Проєкту ЄС “CONSENT” спільно з Проєктом ЄС “Право-Justice” та Програмою USAID “Справедливість для всіх”.