+38 (067) 941-16-46

au.noitaidem%40ofni

Зимовий набір на британський курс «Skills for Life»

Зимовий набір на британський курс «Skills for Life»

Хочете опанувати навички, які потрібні для ефективної комунікації?

Пропонуємо українцям від 16 до 25 років можливість безоплатно взяти участь в онлайн-програмі «Skills for Life» — «Навички для життя» для української молоді від Центру ефективного вирішення спорів (CEDR, Велика Британія). Навчання відбувається українською.

Програма «Навички для життя» допомагає краще розуміти, чого хочуть інші люди, ефективніше слухати, мати можливість справлятися зі своїми емоціями та емоціями інших і переконливо висловлювати свою точку зору. Після завершення програми ви дізнаєтесь як ефективно проводити будь-які складні розмови, а також отримаєте сертифікат британського центру CEDR.

Курс є доступним для української молоді завдяки партнерству Українського Центру Медіації з Національною асоціацією медіаторів України та Українська академія медіації, що реалізує Проєкт ЄС «CONSENT», в рамках якого було здійснено переклад українською.

Важливо пройти курс за один місяць (4 тижні) з моменту підтвердження Вашого прийняття на курс. Завершення всіх модулів займе близько 6-8 годин.

Бажаєте взяти участь? Реєструйтеся за посиланням: https://mediation.ua/navchannya/cedr до 10 грудня 2023.